Download PDF

Furnizam CURSURI GRATUITE in cadrul proiectului
„Competente in tehnologii avansate pentru IMM-uri” P.N.R.R. I19

„Competente in tehnologii avansate pentru IMM-uri” > INOE 2000 – partener
PNRR/2022/Componenta 7 Transformarea digitala / INVESTITIA I19
PNRR/2022, COMPONENTA 7 Transformarea digitala – Operatiunea D. Competente digitale, Capital Uman si utilizarea Internetului – INVESTITIA I19. Scheme dedicate perfectionarii / recalificarii angajatilor din firme
Perioada de derulare: 06.07.2023- 31.12.2025

C3INCD – Consortiul de cercetare pentru digitalizare
~ Prezentare
consortiu si cursuri de digitalizare furnizate in parteneriat cu ADR ~

C3INCD – Consortiul de cercetare pentru digitalizare, format din Centrul de Informare Tehnologica CIT-IRECSON (lider de consortiu) si 3 institutii de tip INCD, si anume: INCD in INFORMATICA – ICI – Bucuresti (Partener 1), INCD pentru OPTOELECTRONICA – INOE 2000 (Partener 2) si INCD pentru MICROTEHNOLOGIE – IMT Bucuresti (Partener 3), in calitate de partener al Autoritatii pentru Digitalizarea Romaniei (ADR), ofera angajatilor din IMM-uri posibilitatea de imbunatatire a competentelor digitale privind tehnologiile emergente, in mod gratuit, online, in cadrul unei platforme de e-learning pusa la dispozitie de catre ADR. 

~ Prezentare video ~

~ Prezentare PDF ~Cursuri PNRR

Obiectivul general al proiectului: sprijinirea transformarii digitale a intreprinderilor mici si mijlocii prin sporirea competentelor digitale ale angajatilor lor.
Obiectiv specific al apelului de proiecte: imbunatatirea nivelului de cunostinte/ competente/ aptitudini sau recalificarea angajatilor din IMM-urile din Romania in 9 domenii tehnice cheie, si anume:
Internet of things
Cloud technologies
Big data
Invatarea automata
Inteligenta artificiala
Automatizarea proceselor robotice
Blockchain
Cyber-Physical Systems
Additive manufacturing.
Proiectul sprijina minim 2000 de IMM-uri pentru consolidarea competentelor digitale ale angajatilor si specializarea fortei de munca in domenii tehnologice avansate.

Informatii generale:

-> Cursuri gratuite, fara contributie proprie a firmei; fonduri 100% nerambursabile (grant-uri, ajutor de minimis), proiect finantat prin PNRR
-> Pret / cursant: 2.000 euro, pentru oricare dintre cele 9 module de curs (aferente celor 9 domenii tehnice cheie) furnizate in cadrul consortiului C3INCD, suma acoperita integral de catre ADR (grant), in limita plafonului de 17.000 euro / firma
-> Firme eligibile: IMM-uri ‒ intre 1 si 249 de angajati, cu cifra de afaceri sub 50 milioane euro
-> Cursuri autorizate, care se adreseaza tuturor domeniilor de activitate, cu exceptia: acvacultura, piscicultura si productie agricola primara, si vizeaza perfectionarea / recalificarea managementului si a angajatilor (angajati cu contract individual de munca, cu norma intreaga sau cu timp partial)
-> Cursurile se vor desfasura online.

Informatii detaliate: https://www.cit.irecson.ro/en/proiect-adr
https://www.adr.gov.ro/competente-in-tehnologii-avansate-pentru-imm-uri/

Important!

-> Inscrierile se pot face pana la data de 30.11.2024, iar solicitarile de sprijin vor fi evaluate de catre ADR in baza principiului primul venit, primul servit.
-> Un consultat din cadrul CIT-IRECSON va poate ajuta la inscrierea firmei dvs. in platforma ADR si la depunerea solicitarii de sprijin (ajutor de minimis) pentru accesarea grantului.

Va rugam sa ne contactati! CIT-IRECSON – Biroul Online Competente digitale pentru IMM-uri
https://chest.cit-irecson.ro/index.php/241325?lang=ro (formular online)
Dan Grigore >Telefon: 0722 948 073; E-mail: dan.grigore@irecson.ro
Andreea Simion >Telefon: 0745 492 531; E-mail: andreea.simion@irecson.ro

© 2024 Institutul de Cercetari pentru Hidraulica si Pneumatica